Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Diyarbakır'da altyapı çalışmaları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekesi çalışmasının yüzde 65'ini tamamladı.Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü...

Diyarbakır'da altyapı çalışmaları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekesi çalışmasının yüzde 65'ini tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (DİSKİ) Zülküf Karatekin yaptığı yazılı açıklamada, kentin 50 yıllık geleceği için yolların kazıldığını ve 23 milyon avroluk projenin haziran ayında tamamlanacağını bildirdi.

Karatekin, 23 milyon avroya mal olacak çalışmanın tamamlanmasıyla kentin ve kent halkının rahat bir nefes alacağını belirtti.

Karatekin, yağmursuyu kanalını örme çalışması nedeniyle vatandaşların zorluklar yaşadığını, günlük hayatlarına hemen yansımadığı için öneminin anlaşılamadığını kaydetti.

Karatekin, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Kentin 50 yılını güvence altına alacak altyapı çalışmaları nedeniyle yolların kazıldığı bilinmelidir. Kent her geçen gün büyüdüğü için altyapı sorunlarını da beraberinde getiriyor. 2013 yılından bu yana 45 kilometre yağmursuyu, 85 kilometre de kanalizasyon şebekesi döşendiğini, bir aksilik çıkmaması halinde, 22 kilometrelik yağmursuyu ve 28 kilometre kanalizasyonun da Haziran'da tamamlamayı hedefliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber