Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Ekim 2014 - 16:28 Yorum: 0

Diyarbakır'da askerin şehit edilmesi

Uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi, Ordu'nun Ünye ilçesindeki babaevine getirildi

Diyarbakır'da askerin şehit edilmesi

ORDU (AA) - Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi, Ordu'nun Ünye ilçesindeki babaevine getirildi.

Astsubay Aydoğdu'nun cenazesini taşıyan ve Samsun Çarşamba Havalimanından havalanan askeri helikopter Ünye, ilçe stadına indi.

Şehidin cenazesini, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak ve diğer ilgililer karşıladı.

Protokol üyeleri, cenazeyle gelen şehidin eşi Esra ve annesi Ayşegül Aydoğdu'ya taziyelerini sundu.

Şehit Astsubay Aydoğdu'nun cenazesi, Ünye Belediyesine ait cenaze aracına nakledilerek Pelitliyatak Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında Türk bayrağı asılmış araçlar konvoy oluşturdu.

Babaevinin bulunduğu mahalle Türk bayraklarıyla donatıldı. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan cenaze, askerlerin nöbetinde cenaze aracında bekletilirken, çok sayıda kişi aileye başsağlığı dilemek için şehidin baba ocağına geldi.

Şehit Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesinin, yarın cuma namazından sonra Ünye'de toprağa verileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber