Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Kasım 2014 - 19:08 Yorum: 0

Diyarbakır'da astsubayın şehit edilmesi

Astsubayın şehit edildiği silahlı saldırıda kullanılan silahın ruhsat sahibi olduğu iddia edilen kişi, Muğla'nın Ortaca ilçesinde gözaltına alındı

Diyarbakır'da astsubayın şehit edilmesi

MUĞLA (AA) - Diyarbakır'da bir astsubayın şehit edildiği silahlı saldırıda kullanılan silahın ruhsat sahibi olduğu iddia edilen kişi, Ortaca ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğüne ekipleri, Özel Harekat Polislerinin de katılımıyla Ortaca ilçesi Terzialiler Mahallesi'nde bir kafeye operasyon düzenledi. Operasyonda C.A. gözaltına alındı. 

Şüpheli ile bir çelik kasa ve bilgisayara da el konuldu.

Muğla Valisi Amir Çiçek, AA muhabirine, ihbar üzerine operasyon düzenlendiğini belirterek, "Bir  kişiyi aldık ama bu kişinin gerçekten silahı kullanıp kullanmadığını Adana emniyeti takip ediyor" dedi.

Kendilerinin ihbar üzerine kişiyi aldırdıklarını, şimdi bu kişinin Adana emniyetine gönderildiğini bildiren Çiçek, "Silahı o kullanmış mı kullanmamış mı, kesin bir şey söylememiz doğru değil. Zaten adli tahkikat yürütülecek. Doğrusu neyse ortaya çıkar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber