Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

Diyarbakır’da bayram boyunca 630 polis görev başında olacak

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, çeşitli birimlerde görevli olan 630 polisle Kurban Bayramı boyunca vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla...

Diyarbakır’da bayram boyunca 630 polis görev başında olacak

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, çeşitli birimlerde görevli olan 630 polisle Kurban Bayramı boyunca vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görev başında olacak.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce başta asayiş olmak üzere çeşitli birimlerde görevli 630 polis Kurban Bayramı boyunca görev alacak. Başta vatandaşların yoğun olarak gittiği alışveriş merkezleri olmak üzere tüm eğlence merkezlerinde önlem alan Emniyet Müdürlüğü'nün 2'şerli gruplar halinde kurduğu güven timleri de yaya olarak devriye atacak. Emniyet, 12-15 Eylül tarihleri arasında kentin çeşitli noktalarında da uygulama yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber