Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Diyarbakır'da "Çokdillilik ve Sanat Sempozyumu"

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Aram Tigran Kent Konservatuarı ile Ortadoğu Sinema Akademisi bu hafta sonu "Anadilde Eğitim Bağlamında...

Diyarbakır'da 'Çokdillilik ve Sanat Sempozyumu'

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Aram Tigran Kent Konservatuarı ile Ortadoğu Sinema Akademisi bu hafta sonu "Anadilde Eğitim Bağlamında Çokdillilik ve Sanat" sempozyumu düzenleyecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, sempozyumun, 14-15 mart tarihlerinde Sümerpark Resepsiyon Salonunda gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, sempozyumda, Kürtçe edebiyat, Kürt sineması, Kürt müziği ve deneyim paylaşımları gibi konular ele alınacağı, program boyunca Kürtçe'nin Kurmanci ve Zazaki lehçeleri ile Türkçe, İngilizce simultane çeviriler yapılacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber