Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Nisan 2015 - 17:43 Yorum: 0

Diyarbakır’da Elazığ Caddesi trafiğe açılacak

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Elazığ Caddesi’nde devam eden yağmur suyu ve atıksu şebekesi yapım çalışmasının...

Diyarbakır’da Elazığ Caddesi trafiğe açılacak

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Elazığ Caddesi’nde devam eden yağmur suyu ve atıksu şebekesi yapım çalışmasının en geç 5 gün içinde bitirileceğini açıkladı.

Açıklamada altyapı çalışmaları nedeniyle Elazığ Caddesinde devam eden Yağmur Suyu Şebekesi yapım işinin UKOME kararıyla 3 etap halinde yapılmasının ve en kısa sürede tamamlanmasının kararlaştırıldığına dikkat çekildi.

Açıklamada, kentin en işlek caddelerinden biri olması itibariyle caddede yapılacak çalışmanın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğü, ancak hava şartlarının izin vermemesi nedeniyle çalışmanın hedeflenen tarihte bitirilemediği kaydedildi.

Açıklamada, Elazığ Caddesindeki yağmur suyu şebekesi ve atıksu şebekesi yapım işinin en fazla 5 gün içerisinde tamamlanacağı ve caddenin trafiğe açılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber