Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Ocak 2018 - 11:25 Yorum: 0

Diyarbakır’da hırsızlık şüphelileri yakalandı

Diyarbakır'da yankesicilik ve kapkaç suretiyle hırsızlık yapan iki şahıs yakalandı.

Diyarbakır’da hırsızlık şüphelileri yakalandı

Diyarbakır'da yankesicilik ve kapkaç suretiyle hırsızlık yapan iki şahıs yakalandı. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ile Güven Timleri, yankesicilik, güveni kötüye kullanma ve dolandırıcılık suçları başta olmak üzere, bu suçlara karşı faili meçhul olayların aydınlatılması ve faili firarların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Bu kapsamda, 13 Ocak'ta saat 16.45 sıralarında Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağında şüpheli erkek bir şahsın M.V. isimli kadının cebinden cep telefonunu yankesicilik suretiyle çaldığını görmeleri üzerine şüpheli erkek şahıs güvenlik görevlilerince suçüstü yakalandı. Yakalanan şüphelinin M.K. isimli yaşı küçük şahıs olduğu tespit edildi. Şahıs, çıkarıldığı adli mercilerce serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği, 14 Ocak'ta saat 18.00 sıralarında N.E. isimli kadının Fatih Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada boynundaki 3 bin TL değerindeki altın kolyesinin kapkaç suretiyle çalınması olayı ile de çalışma yaptı. Güvenlik kamera görüntüleri inceleyen polis, olayı gerçekleştiren şahsın B.K. olduğu tespit etti. B.K., yapılan çalışmalar sonucu 16 Ocak'ta yakalandı. Önceki gün adliyeye sevk edilen B.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan olay anları, güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber