Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ekim 2014 - 20:08 Yorum: 0

Diyarbakır'da "huzur ve güvenlik" uygulaması

Bin polisin katıldığı hava destekli uygulamada 22 uyuşturucu hap, 40 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, yaralama suçundan aranan bir kişi yakalandı

Diyarbakır'da 'huzur ve güvenlik' uygulaması

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Kurban Bayramı öncesinde vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla bin polisin katılımıyla hava destekli uygulama yapıldı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat İbrahim Yavuz yönetiminde, tarihi Sur ilçesinin farklı yerlerine gerçekleştirilen operasyona Bağlar ve Yenişehir ilçe emniyet müdürlüklerinden birimlerin de destek verdi.

Narkotik dedektör köpeklerin de kullanıldığı uygulamada, kahvehane ve internet kafelerde bulunanların üzerleri arandı ve kimlik sorgulaması yapıldı.

   Uygulamada 22 uyuşturucu hap, 40 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, yaralama suçundan aranan bir kişi yakalandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber