Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Diyarbakır'da "joker" operasyonu

Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı'nda başkasının yerine girmeye çalıştığı belirlenen ve "joker" diye tabir edilen 161 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'da 'joker' operasyonu

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı'na başkasının yerine girmeye çalıştığı iddiasıyla 161 yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hafta sonu yapılan sınavda adayların yerine "joker" diye tabir edilen kişilerin gireceği bilgisi üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kent merkezinde 26, Ergani ilçesinde ise 2 okulda önlem alındı. 

Sınav görevlileriyle yürütülen çalışmada, başkasının yerine sınava giren ya da girmeye teşebbüs eden 161 şüpheli yakalandı, 322 kişi hakkında da 'resmi ve özel belgede sahtecilik' suçundan işlem yapıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber