Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Diyarbakır’da kırsal ilçelere durakların yerleştirilmesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, üç ay içinde kırsal ilçelere 77 adet durak yerleştirdi, 94 adet durağın da onarımını yaptı

Diyarbakır’da kırsal ilçelere durakların yerleştirilmesi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, üç ay içinde kırsal ilçelere 77 adet durak yerleştirdi, 94 adet durağın da onarımını yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır-Bismil Yolu’na 32, Diyarbakır Merkez-Silvan Yolu’na ise 44 adet kapalı durak yerleştirildiğini belirtti.

Ergani, Dicle, Hani, Lice, Kocaköy ve Kulp yol güzergahında bulunan toplam 94 adet durağın onarımından geçirildiğini ifade eden Altuğ, şunları kaydetti:

"Lice’ye 50 adet trafik tanzim levhası konulduğu. Lice’de 4,5 kilometre bordür ve 20 adet kasis, Hani’nin ana yollarında 6 kilometre bordür ve 10 adet kasis, Kocaköy’de 21 adet kasis, Dicle’de 3 kilometre bordür ve Eğil’de 3 kilometre bordür boyandı. Çalışmalar, mevsim şartlarının da düzelmesiyle birlikte hızlı bir şekilde sürecek. Önümüzdeki haftalarda geriye kalan ilçelerin bordür ile kasisleri boyanacak ve yol çizgileri çizilecek. Çüngüş, Eğil, Hazro ve Çınar yollarına yeni kapalı duraklar yapılacak. İlçelerdeki trafik tanzim levhası eksiklikleri giderilerek, flaşör ihtiyacı olan kavşaklara flaşör konulacak. Tüm kırsal ilçelerde çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber