Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 10:43 Yorum: 0

Diyarbakır'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri

DİYARBAKIR (AA) - Peygamber Sevdalıları Platformu, düzenleyecekleri "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri takvimini açıkladı.Platformdan yapılan yazılı açıklamada, şimdiye kadar 300'e yakın...

Diyarbakır'da 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri

DİYARBAKIR (AA) - Peygamber Sevdalıları Platformu, düzenleyecekleri "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri takvimini açıkladı.

Platformdan yapılan yazılı açıklamada, şimdiye kadar 300'e yakın merkezde "Kutlu Doğum Haftası" etkinliğinin düzenlenmesi için kendilerine başvuruda bulunulduğu savunuldu.

Açıklamada, Diyarbakır'daki kutlamanın 19 Nisan tarihinde "Eşsiz Önder Hz. Muhammed" adıyla Nevroz Parkı Miting Alanı’nda yapılacağı duyuruldu.

Türkiye'nin bir çok ilinde bu tür etkinlikler düzenlendiği belirtilen açıklamada, "2015 Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin başlanmasına üç ay kalmasına rağmen şimdiye kadar 300'e yakın merkez mevlit etkinliği yapılması için platformumuza başvuruda bulunmuş durumda. 19 nisanda Nevruz Parkı Miting Alanında yapılacak Kutlu Doğum Mevlit programına tüm halkımızı davet ediyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber