Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Diyarbakır'da Okul Sporları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır’da okulararası yıldızlar futsal müsabakaları tamamlandı.Kentte 32 takımın mücadele ettiği kızlar ve erkekler kategorisinde dereceye giren takımlar Diyarbakır’ı...

Diyarbakır'da Okul Sporları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır’da okulararası yıldızlar futsal müsabakaları tamamlandı.

Kentte 32 takımın mücadele ettiği kızlar ve erkekler kategorisinde dereceye giren takımlar Diyarbakır’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde etti.

Kızlarda Hüseyin Uluğ İlkokulu’nun şampiyon olduğu müsabakalarda, 700. Yıl Ortaokulu ikinci, Yavuz Selim Ortaokulu üçüncü oldu.

İMKB Karacadağ Ortaokulu’nun birinci olduğu erkeler müsabakasında, Özel Doğa Koleji ikinci ve Çelebi Eser Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 32 takımın mücadele ettiği futsal müsabakalarının sorunsuz bir şekilde geçtiğini söyledi.

Erim, Seyrantepe Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda ilk dört sırayı alan takımlara, kupa ve sporculara da madalya verdiklerini belirtti.

Erim, şunları söyledi:

“Müsabakaların sorunsuz bir şekilde sona ermesi bizi sevindirdi. Müsabakalarda dereceye giren takımlar Diyarbakır adına grup müsabakasına katılma hakkını elde etti. Grup müsabakalarına katılacak tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber