Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Diyarbakır'da okul sporları

Diyarbakır 700. Yıl Ortaokulu Yıldız Badminton Takımı, hem erkeklerde hem de kızlarda Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti

Diyarbakır'da okul sporları

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır 700. Yıl Ortaokulu Yıldız Badminton Takımı, hem erkeklerde hem de kızlarda Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

Batman’da yapılan Türkiye finallerinde bütün rakiplerini yenen Diyarbakır temsilcisi, yıldız kızlar ve yıldız erkeklerde şampiyon oldu.

Diyarbakır 700. Yıl Ortaokulu, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Özkılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, elde edilen başarılarla Diyarbakır’a bir ilki yaşattıklarını söyledi.

Özkılıç, Batman’da yapılan Türkiye yarı final maçlarını kayıpsız geçerek, Türkiye finallerine katılma hakkını elde ettiklerini belirtti.

Özkılıç, şunları söyledi:

"Badminton branşında yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorisinde çok önemli başarılara imza attık. Üst üste katıldığımız müsabakalarda şampiyon olarak Türkiye finallerine yükselme başarısını elde ettik. Elde edilen başarı Diyarbakır’da bir ilktir. Çünkü daha önce hiçbir takım badmintonda Türkiye finallerine yükselmemişti. Bu ilki de Diyarbakır 700. Yıl Ortaokulu kazandırdı."

Özkılıç, Türkiye finallerinin 17-21 Nisan tarihleri arasında Yalova’da yapılacağını sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber