Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:58 Yorum: 0

Diyarbakır’da okul sporları start aldı

Diyarbakır'da okullararası spor müsabakaları basketbol maçlarıyla başladı.

Diyarbakır’da okul sporları start aldı

Diyarbakır'da okullararası spor müsabakaları basketbol maçlarıyla başladı.

Köşkler Mahallesi Spor Salonu'nda gerçekleşecek müsabakaların açılışına Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Milli Eğitim Spor Şube Müdürü Naif Keleş, Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, İl Tertip Komitesi ve sporseverler katıldı. Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, bu yıl 27 branşta okul sporları faaliyetlerinin yapılacağını söyledi. Demir, "Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerine göre müsabakalar yapılacak. Burada başarılı olan ekipler Diyarbakır'ı bölge müsabakalarında temsil etme hakkını elde edeceklerdir" dedi.

Geçen yılki müsabakalara katılımın yüksek olduğunu ifade eden Demir, "Geçen yıl müsabakalara toplam 21 bin 596 lisanslı sporcu katıldı. Bu yılki hedefimiz 25 bin lisanslı sporcudur. Şimdiden tüm öğrencilere ve okullara başarılar diliyorum. Müsabakaların centilmence geçmesini arzu ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından basketbol müsabakaları start aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber