Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Mayıs 2016 - 22:53 Yorum: 0

Diyarbakır’da Okula Molotoflu Saldırı

Diyarbakır'da yüzleri maskeli grup, bir okula molotofkokteylleri ile saldırdı.

Diyarbakır’da Okula Molotoflu Saldırı

Diyarbakır'da yüzleri maskeli grup, bir okula molotofkokteylleri ile saldırdı.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Bağlar ilçesi Cezaevi semtinde bulunan Mevlana Halit Ortaokulu'nda meydana geldi. Yüzleri maskeli bir grup, saat 21.00 sularında daha önce hazırladıkları molotofkokteyllerini Mevlana Halit Ortaokulu'na attı. Alevler kısa sürede okul girişini kaplarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Okulda bulunan güvenlik görevlisi ve vatandaşlar alevlere ilk müdahalede bulunurken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri okulda delil çalışmasında bulundu. Okuldaki güvenlik görevlisinin bilgisine başvuran polis, daha sonra saldırganların teşhisi için güvenlik kamerası kayıtlarına baktı.

Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber