Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Diyarbakır'da resim sergisi açıldı

DİYARBAKIR (AA)  - Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Kültür Merkezinde “Laleş’te Şengallilerin Durumu” konulu resim sergisi açıldı.Kayapınhar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada,...

Diyarbakır'da resim sergisi açıldı

DİYARBAKIR (AA)  - Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Kültür Merkezinde “Laleş’te Şengallilerin Durumu” konulu resim sergisi açıldı.

Kayapınhar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Laleşli sanatçı Lokman Suleyman Mehmü’un resim sergisinin açılışına Kayapınar Belediyesi Kültür Müdürü İsmail Kardaş, Diyarbakır’da yaşayan Şengallılar ve çok sayıda sanatseverin katıldığı bildirildi.

Açıklamada şöyle denildi:

“Bu sergi Laleş bölgesindeki yaşanan katliamların sonrası kardeşlerimizin yaşam mücadelesini konu alıyor. Böyle bir sergiye ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir mutluluktur.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber