Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 22 Kasım 2017 - 13:48 Yorum: 0

Diyarbakır’da sonbahar ahengi

Diyarbakır'da sonbahar ayları nedeniyle sararan ve yaprak dökmeye başlayan ağaçlar ile Hevsel Bahçelerindeki renk cümbüşü, kartpostallık görüntüler...

Diyarbakır’da sonbahar ahengi

Diyarbakır'da sonbahar ayları nedeniyle sararan ve yaprak dökmeye başlayan ağaçlar ile Hevsel Bahçelerindeki renk cümbüşü, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Sonbahar aylarının etkili olduğu bugünlerde, Diyarbakır'da tarihi On Gözlü Köprü, Dicle Nehri ve Hevsel Bahçelerinde renk cümbüşü yaşandı. Sarı ve yeşilin ağaçları süslediği alanda, UNESCO listesine alınan tarihi Diyarbakır Surlarının Dicle Nehrine yansıması göz ziyafeti yaşattı. Sonbaharın en güzel renklerinin bir alanda bulunduğu tarihi alana gelen vatandaşlar da cep telefonlarına sarılarak bu güzellikleri fotoğraflaştırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber