Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2017 - 00:38 Yorum: 0

Diyarbakır’da uzman onbaşına saldırı anı kamerada

Diyarbakır'da sabah saatlerinde bir uzman onbaşı, evinin önünde pusu kuran şahıs ya da şahıslar tarafından vurularak, ağır yaralanmıştı.

Diyarbakır’da uzman onbaşına saldırı anı kamerada

Diyarbakır'da sabah saatlerinde bir uzman onbaşı, evinin önünde pusu kuran şahıs ya da şahıslar tarafından vurularak, ağır yaralanmıştı. Saldırı anı, bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Merkez Yenişehir ilçesi Yaradanakul Caddesi'nde sabah saatlerinde iş yerine gitmek için arabasına doğru ilerleyen Jandarma Onbaşı B.D., kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğramıştı. Sırtından ve başından vurulan B.D. ağır yaralanmıştı. Saldırı anı bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, aracının bagajına elindeki malzemeleri bırakan B.D.'nin bir anda yere yığıldığı, saldırganın ise kaçtığı görüldü.

Öte yandan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan B.D.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber