Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Diyarbakır'da Voleybol Turnuvası başladı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası başladı. Kayapınar Belediyesi'nden yapılan yaızılı açıklamada, 5 eğitim destek evinde öğrenim...

Diyarbakır'da Voleybol Turnuvası başladı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası başladı. 

Kayapınar Belediyesi'nden yapılan yaızılı açıklamada, 5 eğitim destek evinde öğrenim gören öğrencilerin katıldığı voleybol turnuvasının dördüncüsü açılış maçını  yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, dördüncüsü yapılan turnuvanın açılışını Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın'ın yaptığı kaydedildi.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksinde başlayan turnuvanın açılışında konuşan Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın,  gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerin her zaman öncelikleri olduğunu söyledi.

Aydın, "Önemli olan bir araya gelerek güzelliklerin paylaşılmasıdır. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Bir hafta sürecek turnuvaya 18 kadın olmak üzere toplam 32 takımın mücadele edeceği bildirildi.

Tüm sporcuların malzemelerinin Kayapınar Belediyesi tarafından karşılandığı turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verileceği kaydedildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber