Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 14:38 Yorum: 0

Diyarbakır’da yeni taraftarlar derneği kuruldu

İş adamı İbrahim Genç tarafından Diyarbekirspor'a destek vermek üzere taraftar grubu ve derneği kuruldu.

Diyarbakır’da yeni taraftarlar derneği kuruldu

İş adamı İbrahim Genç tarafından Diyarbekirspor'a destek vermek üzere taraftar grubu ve derneği kuruldu. Diyaarbakır'ın simgesi olan tarihi surlardan esinlenerek derneğin ve grubun ismi "Ultra Sur" olarak belirlendi.

Derneğin kurucusu olan iş adamı İbrahim Genç, bir boşluk ve ihtiyacı gördükleri için böyle bir oluşuma gitme kararı aldıklarını söyledi. Genç, bu alanda bir ihtiyaç ve boşluk olduğunu gördüklerini ve Türkiye'de ilk kez bir iş adamının kulüpten bağımsız olarak taraftar derneği ve grubu kurduğunu belirtti. Diyarbekirspor'a destek vermekten başka düşüncelerinin ve başka bir hesaplarının olmadığını ifade eden Genç, "Küfür ve şiddet Diyarbekirliye yakışmaz. Diyarbekir medeniyetler kenti olup belli bir kültürü vardır. Bu kültüre uygun gençlerle hareket edeceğiz. Onları bünyemize alacağız. Hepsine açık çağrıda bulunarak oluşumumuza davet ediyorum. Gelin hep beraber Diyarbekir'in özünü ve kültürünü tribünlere taşıyalım. Ne rakibe ne de kendi takımımıza küfür edecek bir taraftar profili istemiyoruz. Yönetimden ve kulüpten bağımsız hareket edeceğiz. Ekonomik ve idari olarak kendi kendimizi idare edeceğiz. Bu işin finansmanını biz karşılayacağız. Yapacağımız çalışmalarla ve aktivitelerle ticari faaliyetlerle derneğin kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacağız" dedi.

Diyarbekirspor'un başarılı olması için ne gerekiyorsa yapaklarını ifade eden Genç, "Daha doğrusu yüreği Diyarbekir sevgisi ile atan gençlerimiz yapacak. Siyasetten de uzak duracağız. Spor ve siyaset yan yana gitmez. Siyasetin spora bulaşmasına izin vermeyeceğiz. Yönetime yandaş olmayacağız. Yani hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber