Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Diyarbakır'da "Yeşilay Haftası" konferansı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da "Yeşilay Haftası" konferansı düzenlendi. Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen konferansta Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkan Yardımcısı Yahya Öger,...

Diyarbakır'da 'Yeşilay Haftası' konferansı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da "Yeşilay Haftası" konferansı düzenlendi.

 

Güzel Sanatlar Lisesinde düzenlenen konferansta Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkan Yardımcısı Yahya Öger, öğrencilere bağımlılık hakkında sunum yaptı.

Bağımlılığın gençler arasında hızla yayıldığına dikkat çeken Öger, öğrencilere arkadaş seçimlerine dikkatli olmalarını tavsiyesinde bulundu.

Öger, şöyle konuştu:

"Yeşilay Cemiyeti olarak amacımız, alkol, sigara ve uyuşturucunun zararlarını topluma anlatmak ve bunları içenleri vazgeçirmektir. İnsanın iradesinin kirlenmemesi gerekir. Madde kullanımına başlamanın en büyük sebeplerinden biri özenti, bundan dolayı arkadaş seçiminizde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum."

 Okul Müdürü Yılmaz Cebe ise konferansın yararlı olduğuna işaret ederek bu türden programların diğer okullarda da yapılarak yaygınlaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Konferansın sonunda öğrencilere bağımlılıkla ilgili broşür dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber