Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Diyarbakır’da yüzme müsabakaları yapıldı

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki olimpik yüzme havuzunda yapılan müsabakalarda Mazhar Efe Günel rüzgarı esti.

Diyarbakır’da yüzme müsabakaları yapıldı

Diyarbakır'da düzenlenen yüzme müsabakaları tamamlandı.

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki olimpik yüzme havuzunda yapılan müsabakalarda Mazhar Efe Günel rüzgarı esti. Başarılı yüzücü, 14 yaş üstü serbest ve sırt üstü yarışmalarında 4 madalya kazanarak önemli başarılara imza attı. 50 ve 100 metre serbestte birinci olan Mazhar Efe Günel, daha sonra düzenlenen 50 ve 100 metre sırt üstü yarışmasında da birincilik elde etti. Toplamda 4 birincilik madalyasının sahibi olan genç yüzücü gelecek için umut verdi. Müsabaka sonrasında elde ettiği madalyalarının sevincini ailesi ve antrenörüyle yaşayan Mazhar Efe Günel, daha büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Günel, hedefinin Türkiye'deki daha büyük organizasyonlarda başarılı olmak olduğunu belirtti. Günel, "Diyarbakır'da düzenlenen il birinciliği yüzme müsabakalarında 4 birincilik elde ettim. Bu başarı beni çok mutlu etti ve gelecek için umutlarımı artırdım. Artık Diyarbakır'ı daha önemli müsabakalarda temsil etmek istiyorum. Hedefim Türkiye şampiyonu olmaktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber