Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 27 Ocak 2020 - 11:08 Yorum: 0

Diyarbakır’dan Elazığ’a yardım seferberliği

Diyarbakır'da 37 yıldır faaliyet gösteren Tat Unlu Mamulleri, bir gün boyunca ürettikleri ekmekleri Elazığ'daki depremzedelere gönderdi.

Diyarbakır’dan Elazığ’a yardım seferberliği

Diyarbakır'da 37 yıldır faaliyet gösteren Tat Unlu Mamulleri, bir gün boyunca ürettikleri ekmekleri Elazığ'daki depremzedelere gönderdi. Tat Unlu Mamulleri Personel Müdürü Volkan Akkaya, "Tat Unlu Mamulleri olarak bir gün boyunca ürettiğimiz ekmekleri deprem bölgesine gönderiyoruz" dedi.

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türkiye nefesini tutarak acı olaydan saatler sonra gelecek umutlu haberlerini bekliyor. Bir yandan da Elazığ'ın acılarını sarmak isteyen şahıs, kurum ve kuruluşlar yardım hazırlıkları yapıyor. Yardımlar bütün kentlerde valilik ve belediyeler tarafından organize ediliyor. Diyarbakır'da da 37 yıldır faaliyet gösteren ve yardımlar konusunda ön ayak olan iş adamı Mecit Akkaya'ya ait Tat Unlu Mamulleri, Elazığ'daki depremzedelere ulaştırılması için Diyarbakır Valiliği koordinesinde gün boyu ürettikleri ekmekleri Elazığ'a gönderdi.

Fırında özenle hazırlanan ekmekler servis araçlarına yüklenerek Elazığ'a gönderilirken, ekmekler servis minibüslerine yüklenmeden önce açıklamada bulunan Tat Unlu Mamulleri Personel Müdürü Volkan Akkaya, "Diyarbakır valiliği ve belediye başkanlığına Elazığ'daki depremzedelere yardımda bulunmak istediğimizi illettik. İsteğimiz kısa sürede kabul edildi. Bizlerde Tat Unlu Mamulleri olarak bir gün boyunca ürettiğimiz ekmekleri deprem bölgesine gönderiyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından ekmekler özenle servis minibüslerine bindirilerek deprem bölgesine doğru yola çıktı. Diyarbakırlı esnafın yaptığı örnek davranış ise taktirle karşılandı.

Diyarbakır’dan Elazığ’a yardım seferberliği

Diyarbakır’dan Elazığ’a yardım seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber