Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Haziran 2018 - 16:33 Yorum: 0

“Diyarbakır’ın tüm sorunlarını çözeceğim”

Eski devlet bakanı ve İYİ Parti Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesi esnafını ziyaret edip...

“Diyarbakır’ın tüm sorunlarını çözeceğim”

Eski devlet bakanı ve İYİ Parti Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesi esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

Diyarbakır'da Sur ilçesi esnaf ziyaretini yapan İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu, esnafa Diyarbakır'ın tüm sorunlarını, işsizliğini bitireceğini ve istihdam alanlarını oluşturacağını söyledi. Ensarioğlu, Diyarbakır'ın tüm sorunlarına hakim olduğunu ve çözüm için de projelerinin bulunduğunu açıkladı. Ensarioğlu, "Yıllardır bu bölgede siyaset yapıyorum. Bölgenin tamamının sorun ve sıkıntılarını iyi bilen biri olarak seçilmem durumunda bunların hepsini çözecek projelerim hazır. Diyarbakır'ın tüm sorunlarını çözeceğim. Yeter ki siz de bize güvenin ve destek verin" diye konuştu.

“Diyarbakır’ın tüm sorunlarını çözeceğim”

“Diyarbakır’ın tüm sorunlarını çözeceğim”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber