Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası19:21 Bakan Işıkhan: "Sandık güvenliği bizim için çok önemli"19:16 Edirne’de terör operasyonu: 13 gözaltı19:11 Bakan Işıkhan: "Temmuz ayında emekli aylıklarını tekrar masaya yatıracağız"
Sami Er
Spor 08 Şubat 2019 - 12:13 Yorum: 0

Diyarbakırlı atıcılardan madalya ve kupa

Diyarbakırlı atıcılar, 28 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Kupası müsabakalarını 34 madalya ve 3'de kupa...

Diyarbakırlı atıcılardan madalya ve kupa

Diyarbakırlı atıcılar, 28 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Kupası müsabakalarını 34 madalya ve 3'de kupa ile sonuçlandırdı.

Yaklaşık bir hafta süren müsabakalarda her kategoride yarışan Diyarbakırlı atıcılardan Ömer Akgün, Türkiye şampiyonu olarak milli takıma seçildi. Büyük erkekler tüfek müsabakalarında yarışan Ömer Akgün, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birinciliğini elde etti ve ay yıldızlı formayı temsil etme hakkını elde etti. Yıldız erkekler tüfek müsabakalarında Baver Akgün, genç bayanlarda Pelşin Avcı ve minik erkeklerde Baver Aras Akgün'ün üçüncülük madalyasını elde ettiği yarışmalarda, 2 takım ikinciliği ve 1'de üçüncülük alındı.

Ömer Akgün, Yılmaz Akgün ve Mehmet Akgün'den oluşan büyük erkekler takımının Türkiye üçüncüsü olduğu müsabakalarda, Şehmus Akgün, Baver Akgün ve H. İbrahim Akal'dan oluşan yıldız erkekler tüfek takımı ile Esin Akgün, Pelşin Avcı ve Sultan Bakırbala'dan oluşan genç bayan tüfek takımı ise ikincilik kupasının sahibi oldu. Milli antrenör Abdurrahman Akgün, Mersin'de gerçekleşen müsabakalarda her zaman olduğu gibi önemli dereceler elde ettiklerini söyledi. Akgün, Türkiye'nin en iyi sporcularının yer aldığı müsabakalarda Diyarbakır olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ferdi ve takım müsabakalarda önemli dereceler elde edip, kente döndüklerini kaydetti. Akgün, "Birçok önemli sporcumuzdan yoksun olarak gittiğimiz yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Sporcularımız iyi yarışarak, bizim için çok değerli dereceler elde ettiler. Bu nedenle mutluyuz. Ama daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimiz Diyarbakır'ın uluslar arası müsabakalarda başarılı kılmaktır" dedi.

Mersin'de yapılan müsabakaların milli takım seçmesini de kapsadığını belirten Abdurrahman Akgün, "Burada dereceye giren sporcular milli takıma çağrılacaklar. Ömer Akgün milli takıma girmeyi başardı. Bu sporcularımız milli takım adına uluslar arası müsabakalara katılacak ve ay yıldızlı formayı temsil edecekler" şeklinde konuştu.

Diyarbakırlı atıcılardan madalya ve kupa

Diyarbakırlı atıcılardan madalya ve kupa

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber