Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Kasım 2014 - 18:33 Yorum: 0

Diyarbakırlı atletlerden 1 kupa, 2 madalya

DİYARBAKIR (AA) - Kayapınar Belediyespor Atletizm Takımı, Malatya'da yapılan Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi 3. kademe yarışmalarından  iki madalya ve 1 kupa elde etti.Sporculardan, Fırat...

Diyarbakırlı atletlerden 1 kupa, 2 madalya

DİYARBAKIR (AA) - Kayapınar Belediyespor Atletizm Takımı, Malatya'da yapılan Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi 3. kademe yarışmalarından  iki madalya ve 1 kupa elde etti.

Sporculardan, Fırat Demir’in ikinci, Şirin Karabal’ın ferdi olarak üçüncü olduğu yarışmalarda Kayapınar Belediyespor, takım hainde de ikincilik kupasının sahibi oldu.

Elde edilen başarılardan dolayı Kayapınar Belediyespor, 30 Kasım'da Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

Kayapınar Belediyespor Antrenörü Azize Özbey,  elde edilen başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Malatya’da önemli dereceler elde ettiklerini ifade eden Özbay, "Bizlere desteklerinden dolayı belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bize bu başarıyı yaşatan sporcularımızın, Türkiye finallerinde de başarılı olarak madalyalar kazanacaklarına inanıyoruz.” 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber