Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mayıs 2016 - 10:33 Yorum: 0

Diyarbakırlılar Yıldırım’dan Umutlu

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 22 Mayıs'ta yapılan 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlık koltuğuna Binali Yıldırım'ın oturması...

Diyarbakırlılar Yıldırım’dan Umutlu

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 22 Mayıs'ta yapılan 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlık koltuğuna Binali Yıldırım'ın oturması ülkede olduğu kadar Diyarbakır'da da sevinçle karşılandı. Binali Yıldırım'ın Genel Başkan adaylığının açıklanır açıklanmaz Diyarbakır'ı ziyaret etmesi de Diyarbakır'daki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve iş adamları tarafından umutla karşılandı.

Diyarbakır Kutu Ambalaj Fabrikası, Sur Özergin İnşaat Firmaları ve Dicle Kolonyaları Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Süleyman Ergin AK Parti Genel Başkanlık koltuğuna oturan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'ı ziyaretini değerlendirerek, bu ziyaretin Diyarbakır için bir umut ışığı olduğunu söyledi. Diyarbakır'ın son aylarda acılar yaşadığını ve bu acılara AK Parti Genel Başkan koltuğuna oturan Binali Yıldırım'ın çare olacağını belirten Diyarbakırlı iş adamı Süleyman Ergin, "Binali Yıldırım'ın Genel Başkanlığı ve başbakanlığı hayırlı olsun. Kendisi pırlanta gibi bir siyasetçimizdir. O koltuğa layık bir insandır. Değerli genel başkanımızın adaylığı açıklanır açıklanmaz Diyarbakır'ı ziyaret etmesi de Diyarbakır'a verdiği ayrı bir değerdir. Biz inanıyoruz ki değerli Genel Başkanımız Binali Yıldırım Diyarbakır için umut ışığı olacaktır. Kendisine Genel Başkanlık ve Başbakanlık süresince başarılar diliyoruz ve yanında olacağımızı söylemek istiyoruz. Biz Diyarbakırlı AK Partililer olarak bu kente elimizden gelen her türlü şeyi yaptık. Diyarbakır için çabalarken bizim çok önemli bir ağabeyimiz, bakanımız vardı. Allah bugün bize öyle güzel bir şey kısmet etti ki bundan sonra Türkiye'nin Başbakanı olarak, bu güzel coğrafyada ülkemize hizmet edecek. Kendisini canı gönülden tebrik ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber