Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Nisan 2019 - 11:43 Yorum: 0

Diyarbekirspor 3 önemli maça çıkacak

TFF 3. Lig 3. Grup'ta yer alan ve 40 puanla 9'ncu sıraya yükselen Diyarbekispor'u hem zor hem de çok önemli 3 maç bekliyor.

Diyarbekirspor 3 önemli maça çıkacak

TFF 3. Lig 3. Grup'ta yer alan ve 40 puanla 9'ncu sıraya yükselen Diyarbekispor'u hem zor hem de çok önemli 3 maç bekliyor. Yeşil kırmızılı ekibin, kalan 3 haftada alacağı sonuçlar küme düşecek takımları belirlemede önemli rol oynayacak.

Küme düşme potasından iyice uzaklaşan ve rahat bir nefes alan Diyarbekirspor, bu hafta küme düşme korkusunu az da olsa hisseden Muğlaspor'la Pazar günü saat 15.30'da Yeni Diyarbakır Stadı'nda karşılaşacak. Ligin 33. haftasında Diyarbekirspor deplasmana gidecek. Trabzon'da küme düşme hattında yer alan 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Diyarbekirspor sezonun son haftasında ise ligde kalma hedefi olan bir başka takım olan Fatsa Belediyespor'la Diyarbakır'da karşılaşacak. Bu maçlarda Diyarbekirspor'un ortaya koyacağı performans ve elde edeceği sonuçlar, küme düşme potasında yer alan takımların kaderini belirleyecek. Diyarbekirspor, son maçından en iyi sonuçlarla ayrılıp, sezonu en iyi yerde tamamlamak için mücadele edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber