Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ocak 2018 - 15:13 Yorum: 0

Diyarbekirspor ikinci yarıya iyi başladı

TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor.

Diyarbekirspor ikinci yarıya iyi başladı

TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Anadolu Bağcılarspor'u deplasmanda 2-1 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlayan Diyarbekirspor, dış saha başarısına yeni bir halka ekledi.

Bu sezon topladığı 34 puanın 18'ini deplasmanda kazanan Diyarbekirspor, 3.Lig 2.Grup'ta en başarılı deplasman takımı oldu. 10 maçta 5 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Diyarbekirspor, dış sahalarda hanesine 18 puan yazdırarak bu alanda en başarılı takım haline geldi. Yeşil-Kırmızılı takım, kendi sahasında ise 16 puan topladı, 8 puan kaybetti. Teknik Direktör Osman Özdemir, başarılı grafiğini devam ettiriyor. Takımın başında 4 maça çıkan Özdemir, henüz yenilgi almazken, 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan topladı. Bu 4 maçın 3'üne deplasmanda çıkan Özdemir, 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puanla döndü.

Mehmet Özdıraz gollerine devam ediyor. Kazanılan son 3 maçta 3 gol atarak 9 puanın toplanmasında pay sahibi olan Özdıraz, gol sayısını da 6'ya çıkardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber