Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 14:38 Yorum: 0

Diyarbekirspor’da golcü futbolcular belli oldu

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor bu sezon kupa ve ligde 15 maçta 28 gol attı.

Diyarbekirspor’da golcü futbolcular belli oldu

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor bu sezon kupa ve ligde 15 maçta 28 gol attı. Yeşil kırmızılı takımın en golcü ismi 6 gol atan Ergun Cengiz oldu. Tecrübeli forvet, özellikle ligde son haftalarda attığı gollerle dikkat çekiyor. Ergun, son 3 maçta 3 gol kaydetti.

Diyarbekirspor'un en golcü ikinci ismi ise Mehmet Özdıraz. Başarılı futbolcumuz 2'si kupa ve 3'ü lig olmak üzere 5 gol atma başarısını gösterdi. Yeşil kırmızılı ekipte ayrıca Cenk Sarıtaş 4, Gökhan Payal 3, Fahrettin Bıyıklı 2, Tunç Behram 2, Serdar Cansu 1, Emir Alagöz 1, Fatih Şen 1, Enis Gül 1, Recep Onur Çelik 1 ve Adem Aydın 1 gol kaydetti.

Denizli maçının yeri belli oldu

Öte yandan Diyarbekirspor'un 27 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının oynanacağı stat belli oldu. 27 Kasım Pazar günü oynanacak maç Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber