Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:14 Yorum: 0

DİYED, Dünya Engelliler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayacak

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş 3 Aralık Dünya Engelliler gününde derneğin 10. yılını kutlayacaklarını belirterek, etkinlikten...

DİYED, Dünya Engelliler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayacak

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş 3 Aralık Dünya Engelliler gününde derneğin 10. yılını kutlayacaklarını belirterek, etkinlikten elde edilecek gelirin nereye harcanacağına dair bilgiler verdi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği binasında yapılan basın açıklamasına Dernek Başkanı Bedri Altıntaş'ın yanı sıra, dernek yönetim kurulu üyeleri ile binbir sevgi gönüllüleri üyeleri de katıldı. 2006 yılında kurulan derneklerin 10. yılını tamamlayacağını belirten Altıntaş bu sürede büyük yol kat ettiklerini dile getirdi. 2013 yılında Binbir sevgi gönüllüleri oluşumunun katkılarıyla dernek binası kazandırdıklarını ve bir araç aldıklarını belirtip "Dernek binamızın ve parkımızın hizmete girmesinde sonra üyelerimizde burada Halk Eğitim merkezi aracılığıyla kurslar açmaya başladık. Geçen yıl 3 kurs açtık ve bu yılda devam ediyor."dedi.

Engellilerin sorunlarının bitmeyeceğini dile getiren Altıntaş "Dernek binamızın önünde bir park var; bu parkı hem engellilerimiz hem de mahalle arasında olması nedeniyle diğer çocuklarda kullanıyor. Bu parkın etrafının ağaçla mı yoksa başka bir yöntemle mi çevrilmesi konusunda öneriler var. Biz de etkinlikte elde edeceğimizi geliri bu yönde kullanmayı düşünüyoruz. Ayrıca bahçemizde planda var olan 8 adet loca denilen kamelya şeklinde yer yapmayı da düşünüyoruz. Bunları kazandırabilirsek üyelerimiz dışarıda etkinlik yapabilecek, kursları burada alabilecek."dedi.

Altıntaş ayrıca 12 Aralık 2016'da geçen yıl yaptıkları "12-12 saat 12-12'de engelliler için yürüyoruz" etkinliğini bu yılda yapacaklarını söyledi. 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinliklerini Kamacı 3 restoranda yapacaklarını söyleyen Altıntaş hem akülü araba vereceklerini hem de çekilişle hediye vereceklerini dile getirdi ve tüm Didimlileri etkinliğe davet etti.

DİYED, Dünya Engelliler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayacak

DİYED, Dünya Engelliler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber