Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 29 Temmuz 2014 - 19:43 Yorum: 0

Dizilere ev sahipliği yapan çiftlikte yangın

ADANA (AA) - "Hanımın Çitliği" ve "Dila Hanım" dizilerinin çekimleri için kullanılan çiftlikteki iki ayrı evde çıkan yangında hasar oluştu.Merkez Yüreğir ilçesi Karaahmetli Mahallesi'nde...

Dizilere ev sahipliği yapan çiftlikte yangın

ADANA (AA) - "Hanımın Çitliği" ve "Dila Hanım" dizilerinin çekimleri için kullanılan çiftlikteki iki ayrı evde çıkan yangında hasar oluştu.

Merkez Yüreğir ilçesi Karaahmetli Mahallesi'nde bulunan ve kullanılmayan çiftlikteki iki ayrı evde yangın çıktı. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını güçlükle söndürdü.

Mahallenin muhtarı Fedai Şenyuva, itfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale ettiğini belirterek, "Burada 'Hanımın Çiftliği' ve 'Dila Hanım' dizilerinin çekimleri yapılmıştı. Çiftliğin elektriği 'Dila Hanım' dizisinin çekimleri bittiği gün TEDAŞ tarafından kesilmişti. Beş itfaiye ekibi yangını söndürebilmek için sabaha kadar uğraştı. Olayı haber alan çiftlik sahipleri de buraya geldi. Onlar, düşmanlarının olmadığını söylüyordu ama buradaki görünüm kundaklamayı gösteriyor" dedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber