Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Magazin 11 Mart 2019 - 09:03 Yorum: 0

Dj Fatma Civelek Sarıyerli kadınlara unutulmaz bir gece yaşattı

Sarıyer Belediyesi'nin kadınlara özel düzenlediği gecede tesettürlü Dj Fatma Civelek sahne aldı.

Dj Fatma Civelek Sarıyerli kadınlara unutulmaz bir gece yaşattı

Sarıyer Belediyesi'nin kadınlara özel düzenlediği gecede tesettürlü Dj Fatma Civelek sahne aldı. Yüzlerce kadının katıldığı eğlencede Dj Fatma Civelek performansıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sarıyer Belediyesi, kadınlara özel bir eğlence programı düzenledi. Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye yüzlerce kadın katılırken, tesettürlü Dj Fatma Civelek de performansıyla konuklara unutulmaz anlar yaşattı.Farklı tarzlarda çaldığı müziklerle geceye renk katan Civelek, performansıyla da bir hayli beğeni topladı. Yaşlısından gencine yüzlerce kadının katıldığı geceye CHP Sarıyer Belediye Başkanı ve başkan adayı Şükrü Genç de katıldı. Salona girişiyle büyük bir sevgi seliyle karşılaşan Başkan Genç, kadınlara karanfil dağıttı. Hiçbir kadını kırmayan ve herkesle tek tek fotoğraf çektiren Genç, Dj Fatma Civelek'in çaldığı müziklerle horon tepti. Dj kabinine geçerek performans da sergileyen Başkan Genç, kadınlara 4 mevsim "Kadınlar Matinesi" sözü verdi.

Bir dahaki eğlenceyi yatta yapmak isteyen kadınlara söz veren CHP Sarıyer Belediye Başkanı ve başkan adayı Şükrü Genç, "4 mevsimde 4 eğlenceye var mıyız bundan sonra? Ben şimdi size bir parola vereyim siz de karşılığını bana söyleyin. Mart'ın sonu "bahar'. Siyaset konuşmayacağız ama ben şuna inanıyorum ki sayenizde 1 Nisan'dan sonra başkanlığım devam edecek. Bu işin kutlamasına denizde var mıyız?" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber