Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 22 Ocak 2017 - 02:43 Yorum: 0

Dj Görkem Sala’nın yeni albümü "His Diyarı" çıktı

Birbirinden farklı kişilikleri popüler yapan sosyal medya, geçtiğiniz aylarda çok sık konuşulan isimlerden olan Görkem Sala'yı da uzun süre gündem konusu...

Dj Görkem Sala’nın yeni albümü 'His Diyarı' çıktı

Birbirinden farklı kişilikleri popüler yapan sosyal medya, geçtiğiniz aylarda çok sık konuşulan isimlerden olan Görkem Sala'yı da uzun süre gündem konusu yaptı.

DJ'lik yapan ve tasarımcı olan, özellikle Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan Görkem Sala, "His Diyarı" adlı albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Yeni albümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran Sala'nın, aynı zamanda Hip Hop ve Rap müzik yaptığı öğrenildi. Yeni çıkardığı albümüne çok emek harcadığını ifade eden Sala, farklı tarzı ile ilerleyen zamanlarda çok konuşulacak projelerinin olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber