Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 22 Mart 2017 - 11:38 Yorum: 0

Doç. Dr. Pelin Vardarlıer’in “Sosyal Medya Stratejisi” kitabı raflarda yerini aldı

Doç. Dr. Pelin Vardarlıer, kaleme aldığı "Sosyal Medya Stratejisi" kitabında sosyal medyanın pazarlamada işletmeler için önemini, pazarlama ve marka yönetimi...

Doç. Dr. Pelin Vardarlıer’in “Sosyal Medya Stratejisi” kitabı raflarda yerini aldı

Doç. Dr. Pelin Vardarlıer, kaleme aldığı "Sosyal Medya Stratejisi" kitabında sosyal medyanın pazarlamada işletmeler için önemini, pazarlama ve marka yönetimi çalışmalarını anlattı.

Doç. Dr. Pelin Vardarlıer, "Sosyal Medya Stratejisi" isimli üçüncü kitabını çıkardı. Doktorasını sosyal medya üzerine yapan ve bu konuda çalışmalarına devam eden Vardarlıer, günümüzde bilgi teknolojilerinin ve dijital medya anlayışının hızla gelişmesiyle birlikte yeni medya iletişim araçlarından sosyal medya kavramının işletmeler için önem kazandığını söyledi.

Sosyal medya pazarlamasının önemi

İşletmelerin de sosyal medya araçlarını kullanırken belirledikleri stratejileri uzun vadeli ve amaçlarına uygun olarak şekillendirmeleri gerektiğini ifade eden Pelin Vardarlıer, "Bu kitapta sosyal medyanın pazarlama alanında etkin kullanılması, işletmelerin sosyal medyada yer alma stratejileri, pazarlama ve marka yönetimi çalışmaları anlatılıyor. Kitabın amacı, sosyal medya stratejilerini yapılan uygulamalar üzerinden açıklayarak sosyal medya pazarlamasının işletmeler için önemini ve bu alanda yapılmış en iyi sosyal medya uygulamalarını ortaya koymak" dedi.

Doğru sosyal medya stratejileri gerçekleştirilmeli

Sosyal medyanın hızlı gelişimi göz önünde bulundurulduğunda bir markanın varlığını sürdürmesi ve işveren markasını oluşturması için sosyal platformlarda etkili faaliyetlerde bulunması gerektiğini dile getiren Vardarlıer, "Markalar için fırsat ile tehlikeyi bir arada barındıran sosyal medyanın dikkate alınıp, işletmelerin sosyal platformlarda stratejilerini belirlemeleri önemlidir. Sosyal medya araçlarını seçerken iyi karar vermek ve sosyal medya yönetimi içinde ayrı bir strateji oluşturmak gerekir. İşletmelerin hedeflerine ulaşabilmesi için doğru sosyal medya stratejileri gerçekleştirmesi ve bu stratejilerin etkin bir şekilde uygulanmasının sağlanması önemlidir. Sosyal medya stratejileri ve uygulamalar kapsamında hazırlanan bu çalışmada sosyal medya yönetimi ve stratejisinin önemi belirtiliyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber