Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 17:33 Yorum: 0

DOÇEK'ten doğa yürüyüşü

EDİRNE (AA) - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK), Hızırilyas Tepe'sine doğa yürüyüşü düzenledi.DOÇEK'ten yapılan açıklamaya göre, kapalı bir havada gerçekleşen doğa yürüyüşü,...

DOÇEK'ten doğa yürüyüşü

EDİRNE (AA) - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK), Hızırilyas Tepe'sine doğa yürüyüşü düzenledi.

DOÇEK'ten yapılan açıklamaya göre, kapalı bir havada gerçekleşen doğa yürüyüşü, Yeşilköy'den başladı. Bölgenin en yüksek noktası olan Hızırilyas Tepesi'ne çıkan yürüyüşçüler, 12 kilometrelik geziyi yine Yeşilköy'de tamamladı.

İstanbul ile Tekirdağ'ın Malkara ve Çorlu ilçelerinden gelen katılımcılar, bölgenin en yüksek tepesinde çevreyi izleme fırsatı buldu.

DOÇEK ayrıca cumartesi günü Korudağlar da yeni bir bisiklet parkuru açtı. Arazi koşullarında pedal çeviren bisikletçiler, akşam saatlerinde Keşan'a döndü.

DOÇEK Başkan Yardımcısı Halime Can, yaptığı açıklamada, doğa yürüyüşü ve bisiklet faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini, hem bölgeyi tanımak hem de sağlık için bu tür faaliyetlere herkesin katılabileceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber