Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 17:28 Yorum: 0

Doğa koşusu yapıldı

Ayvalık Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile 2. Ayvalık Yaz Okulu" kapsamında ikincisi gerçekleştirilen, Doğa Koşusu, Adaspor Stadı yanındaki...

Doğa koşusu yapıldı

Ayvalık Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile 2. Ayvalık Yaz Okulu" kapsamında ikincisi gerçekleştirilen, Doğa Koşusu, Adaspor Stadı yanındaki Alibey (Cunda) Belediye Otopark'ından start aldı.

7'den 70'e herkese açık olan 1200 m'lik koşu çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere üç kategoride oluştu. 2014 yılından günümüze kadar, Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Zeytin Çekirdekleri projesinin de desteğini alarak spor ve sanat yoluyla çocukların sosyal ve bireysel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Projede Zeytin Çekirdekleri ve Ayvalık Atletizm Spor Kulübü'nin de işbirliği göze çarpıyor. Yüze yakın sporcu kaldığı yarışmada, ilk 7 sporcuya madalya verildi. Yarışmaya katılan tüm sporculara, başarı belgesi verildi.

Doğa koşusu yapıldı

Doğa koşusu yapıldı

Doğa koşusu yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber