Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Eylül 2016 - 15:08 Yorum: 0

Doğalgaz borusu patladı

İzmir'in Konak ilçesinde, yol yapım çalışması sırasında iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı.

Doğalgaz borusu patladı

İzmir'in Konak ilçesinde, yol yapım çalışması sırasında iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Çevredekiler patlama ile büyük panik yaşarken 1 saat süren gaz sızıntısı, doğalgaz ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu sonlandırıldı. 1 işçi yoğun gazdan bayıldı.

Olay, bugün saat 13.45 sıralarında, Göztepe semti 56 Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde yol yapım ve yenileme çalışması yapan iş makinesi, çalışma sırasında doğagaz borusunu patlattı. Patlama ile büyük panik yaşanırken çevrede oturanlar ve esnaflar sokağa çıktı. Bomba korkusu ile sokağa çıkanlar doğalgaz borusunun patladığını görünce rahatlarken bu sefer mahalleli borudan sızan gazdan etkilenmeye başladı. Durumun bildirilmesi ile gelen doğalgaz firması çalışanları, yaklaşık 1 saat sızan gazı, boruyu tamir ederek durdu. Çalışmalar sırasında bir işçi, yoğun gaz nedeni ile baygınlık geçirdi. Patlatılan borunun onarılması ile gaz sızıntısı tamamen kesilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber