Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 27 Haziran 2021 - 16:13 Yorum: 0

Doğalgazda ilk abone için tören düzenenecek

Korkuteli'nde doğalgaz çalışmaları devam ederken Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit'in de katılımıyla Korkuteli Belediyesi önünde ilk doğalgaz aboneliği...

Doğalgazda ilk abone için tören düzenenecek

Korkuteli'nde doğalgaz çalışmaları devam ederken Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit'in de katılımıyla Korkuteli Belediyesi önünde ilk doğalgaz aboneliği töreni düzenleneceği bildirildi. Yapılacak şebeke ile Korkuteli'nde Uzunoluk, Kiremitli, Karşıyaka, Yeni mahalle, Aşağıpazar olmak üzere 5 mahallede, toplam 11 bin 135 hanenin doğal gazla buluşturulması planlanıyor.

Başkan İşlek hatta Ekim sonu itibariyle gaz verilmesinin planlandığını belirterek " Belki 6 ay belki bir sene hep beraber çile çekeceğiz ama sonucunda bu sokakları ve kaldırımları gördüğünüz zaman Korkuteli bu diyeceğiniz cadde sokaklara sahip olacağız. Sizlerden istirhamım binalarınızı doğalgaza uyumlu hale getirmeniz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber