Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 04 Temmuz 2020 - 13:58 Yorum: 0

Doğan Ateş: "Play-off heyecanını yaşamak istiyoruz"

Hekimoglu Trabzon FK'nın başaralı oyuncusu Doğan Ateş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilecek play-off oynansın kararını beklediklerini...

Doğan Ateş: 'Play-off heyecanını yaşamak istiyoruz'

Hekimoglu Trabzon FK'nın başaralı oyuncusu Doğan Ateş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilecek play-off oynansın kararını beklediklerini belirterek, 8 aydır ligde emek harcadıklarını söyledi.

Hekimoğlu Trabzon FK'nın orta saha oyuncusu Doğan Ateş, ligde 8 aydır emek harcadıklarını belirterek, "8 aydır emek harcıyoruz. Amacımız play-off'lara kalmaktı. Bu hedefimize ulaştık. Şimdi TFF'nin vereceği play-off oynansın kararını bekliyoruz. Çünkü ben hayatımda ilk kez bu heyecanı yaşamak istiyorum" dedi.

Adalet açısından 2 ve 5. sıradaki takımların play-off oynaması ve hak edenin TFF 1. Lig'e çıkması gerektiğini belirten Doğan Ateş, "TFF'den play-off'ların oynanması yönünde karar çıkacağını düşünüyorum ve istiyorum. 1 aydır karar bekliyoruz. 8 aydır ligde emek harcıyoruz. Amacımız play-off'lara kalmaktı. Bu hedefimize ulaştık. Ben de Hekimoğlu Trabzon takımına hedefleri olduğu için geldim. Ben hayatımda ilk kez bu heyecanı yaşayacağım. Bunun elimden alınmasını istemem. Ben ve arkadaşlarım play-off kararı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber