Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ramazan 2015 08 Temmuz 2015 - 13:34 Yorum: 0

Doğanyol'da Başkan Çakır'dan bol kepçe iftar yemeği

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde başlatmış olduğu ‘Çarşı İftarı’ programı kapsamında Doğanyol ilçesindeki vatandaşlarla iftarda bir araya gelindi.

Doğanyol'da Başkan Çakır'dan bol kepçe iftar yemeği

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde başlatmış olduğu ‘Çarşı İftarı’ programı kapsamında Doğanyol ilçesindeki vatandaşlarla iftarda bir araya gelindi.

Doğanyol’da düzenlenen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey ve Doğanyol protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gülbey:  Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum

İftar yemeği öncesinde selamlama konuşması yapan ve ilçelerinde böyle bir iftar program düzenledikleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, “Düzenlenen iftar programına uzaktan ve yakından gelerek katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Bereket ve feyzin bol olduğu Ramazan Ayında bizleri buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır’a bu iftar programından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır: Ramazan birlik ve beraberlik ayı

Ramazan ayının paylaşma, rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bugün Doğanyol bizi yalnız bırakmadı, Allah razı olsun. Ramazanları dolu dolu yaşamak, yaşlıları çocukları, kimsesizleri gözetmek bizlerin temel vazifeleri, inancımızın gereğidir. Amacımız Ramazanda bütün kardeşlerimizi kucaklayabilmek, onlarla iftar sofralarında bir iftarı paylaşabilmektir. Bu vesileyle sadece Malatya merkezde değil, merkezde yapmış olduğumuz etkinliklerle birlikte ilçelerimizde de hemşerilerimiz ile birlikte iftar etmeyi arzu ettik. Bugün gerçekten Doğanyol büyük bir kalabalık ve coşku ile iftarımıza iştirak ettiler. Bizleri kırmadınız buraya kadar geldiniz. Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık” şeklinde konuştu.

Çalık: Ramazanın hayırlar getirmesini temenni ediyorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise yaptığı konuşmada, “Ramazanın hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler hamdolsun ülke olarak sorunsuz bir Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Ancak, dünyanın bir çok yerinde Müslüman kanı akmaya devam ediyor. Ramazan Ayının, Müslüman coğrafyasında yaşanan olayların, zulümlerin ve akan kanların durmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar ve hayırlı Bayramlar olsun” dedi. 

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber