Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Doğanyurtlular ilk halı sahasına kavuşuyor

KASTAMONU (AA) – Doğanyurt ilçesinde ilk halı saha inşaatının tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye...

Doğanyurtlular ilk halı sahasına kavuşuyor

KASTAMONU (AA) – Doğanyurt ilçesinde ilk halı saha inşaatının tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.

Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye ilk halı sahayı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan halı sahanın, 800 metrekare büyüklüğünde olduğunu ve 130 bin liraya inşa edildiğini belirten Kaya, "Halkımız daha önce halı sahada maç yapmak için 35 kilometre uzaklıktaki İnebolu’ya gitmek zorunda kalıyorlardı. İnşallah önümüzdeki günlerde, halı sahamızı halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kaya, halı sahanın yapımı için Tuzla Belediyesi ile AK Parti milletvekili aday adayı iş adamı Murat Demir'le temas kurduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Halı sahanın bütün malzemelerini Tuzla Belediyesi gönderdi. İşçiliğini de biz üstlendik. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı'nın katkıları unutulmaz. Bu halı sahayı tüm Doğanyurt gençlerine hibe edip gönüllerini fethettiler. Tüm Doğanyurtlu vatandaşlar ve gençler adına Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı'ya ve hemşehrimiz Murat Demir'e şükranlarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber