Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Şubat 2020 - 10:18 Yorum: 0

"Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Barış ve İstikrar Uluslararası Kongresi" düzenlenecek

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı desteğinde Çağ Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi...

'Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Barış ve İstikrar Uluslararası Kongresi' düzenlenecek

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı desteğinde Çağ Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi iş birliğiyle 26-27 Mart tarihlerinde Çağ Üniversitesinde "Doğu Akdeniz'de Güvenlik, Barış ve İstikrar Uluslararası Kongresi" düzenlenecek.

Kongrenin temel amacı, sosyal ve beşeri bilimler alanında uluslararası ilişkiler bölümüne yönelik bilimsel çalışma, uygulama ve deneyimlerin paylaşılmasına, geliştirilmesine ve yeni perspektiflerin oluşmasına aracılık etmek. Bu şekilde uluslararası ilişkiler başta olmak üzere diğer sosyal bilimler alanlarına da katkıda bulunulması hedefleniyor. Kongrede enerji, Kıbrıs, göç, güvenlik, dış politika, uluslararası hukuk, insan hakları, terörizm, çevre, iklim değişikliği, ekonomi gibi konu başlıkları ele alınacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber