Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Doğu Anadolu Bilardo Bölge Şampiyonası

IĞDIR (AA) - Iğdır'da düzenlenen Doğu Anadolu Bilardo Bölge Şampiyonası, 64 sporcunun katılımıyla başladı.Elit Bilardo Salonu'nda başlayan turnuvada, Kars, Ağrı, Erzurum, Van, Bayburt...

Doğu Anadolu Bilardo Bölge Şampiyonası

IĞDIR (AA) - Iğdır'da düzenlenen Doğu Anadolu Bilardo Bölge Şampiyonası, 64 sporcunun katılımıyla başladı.

Elit Bilardo Salonu'nda başlayan turnuvada, Kars, Ağrı, Erzurum, Van, Bayburt ve Bitlis'ten gelen bilardocular, "3 Top" kategorisinde 3 gün boyunca şampiyonluk mücadelesi verecek.

Dünya Artistik Bilardo Şampiyonu Hacı Arap Yaman, turnuva öncesinde katılımcılara destek vermek amacıyla gösteri düzenledi.

Yaman'ın gösterisini, Iğdır Valisi Davut Haner ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu da izledi.

Vali Haner, dünya şampiyonu Yaman'ı uzun yıllardır takip ettiğini belirterek, "Kendisi, ülkemiz adına güzel başarılar elde etmiş bir sporcu. İnşallah uzun yıllar bu şekilde spora devam eder. Kendisi bu turnuvaya katılan gençlerimiz için de büyük bir örnek" dedi.

Yaman ise bilardo sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını ve genç sporculara örnek olmak amacıyla şehir şehir dolaştığını söyledi.

Iğdır'da güzel bir ilgiyle karşılaştığını belirten Yaman, "Bu güzel salonda çok iyi maçlar çıkacak. Bunun için öncelikle turnuvanın düzenlenmesinde katkısı olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah buradan çıkacak olan şampiyonlar, ülkemizi de turnuvalarda temsil eder" diye konuştu.

Turnuvayı düzenleyen Ergün Erik de turnuva sayesinde bölgedeki bilardocuların birbirleriyle tanışma fırsatı yakaladığını anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber