Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 13:38 Yorum: 0

Doğu Türkistan için Adana’dan Ankara’ya pedal çeviriyorlar

Doğu Türkistanlı Uygur Türkü 31 yaşındaki Osman Turan ve iki arkadaşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Türkistan'a verdiği destekten...

Doğu Türkistan için Adana’dan Ankara’ya pedal çeviriyorlar

Doğu Türkistanlı Uygur Türkü 31 yaşındaki Osman Turan ve iki arkadaşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Türkistan'a verdiği destekten dolayı bisikletleri ile Adana'dan Ankara'ya gidiyor.

Aksaray'a ulaşan Uygur Türkü Osman Turan, Abdullah Erhan ve Ebubekir Dursun önceki gün Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti. 4 gündür bisikleti yolda olduklarını belirten Osman Turan, destek için çıktıkları yolun Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde sona ereceğini söyledi. Doğu Türkistan'daki zulmü anlatmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edeceğini belirten Osman Turan, verdiği destekte dolayı Cumhurbaşkanına teşekkür edeceklerini belirtti. Bisikletleriyle Adana'dan yola çıkan Uygur Türkü üniversite öğrencilerini makamında karşılayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, duyarlı davranış sergileyen gençlere, her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Türk insanlarından dua beklediklerini söyleyen Osman Turan, günün anısına Başkan Yazgı'ya Kuran'ı Kerim hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber