Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 28 Haziran 2021 - 13:58 Yorum: 0

Doğubayazıt’ta “Laboratuvarda Online Deney Var" projesi

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, salgın döneminde okullarından uzak kalan öğrenciler için yaptığı uzaktan eğitim etkinliklerinden...

Doğubayazıt’ta “Laboratuvarda Online Deney Var' projesi

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, salgın döneminde okullarından uzak kalan öğrenciler için yaptığı uzaktan eğitim etkinliklerinden biri olan " Laboratuvarda Online Deney Var" projesi büyük ilgi gördü.

Öğretmenler; okullarından, sınıflarından, laboratuvardan uzak kalan öğrencileri online olarak pozitif bilimlerle ve laboratuvar ortamıyla buluşturdu. Birbirinden güzel, eğitici, öğretici toplamda 55 farklı deney yapıldı. Öğretmenlerden Muhammet İnan, Nihat Taşdemirci, Emine Büyükkol Köse, Uğurhan Ağırkaya ve Mustafa Turan Yıldırım büyük uğraşlar ve emekler sonucu öğrencileri özledikleri okul ortamına kavuşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber