Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Güncel 25 Mart 2015 - 09:23 Yorum: 0

Doğu'da kar yağışı

Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı aralıklarla etkili oluyor

Doğu'da kar yağışı

ERZURUM (AA) - Kar yağışının aralıklarla etkisini sürdürdüğü Doğu Anadolu Bölgesi'nde en fazla kar kalınlığı 61 santimetreyle Bitlis'te ölçüldü.

Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altında bulunan bölgede, havanın parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor.

Yağışların, Erzincan, Iğdır ve Erzurum'un kuzey kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, Kars, Ağrı, Ardahan, Erzurum'un merkezi ile güney kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 4, Muş, Van ve Erzincan'da 2, Hakkari'de sıfır, Bitlis, Kars, Ardahan ve Erzurum'da sıfırın altında 1, Ağrı'da sıfırın altında 4 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Iğdır'da 14, Erzincan'da 13, Hakkari ve Muş'ta 7, Van, Kars ve Ağrı'da 6, Erzurum'da 5, Bitlis ve Ardahan'da 4 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kar kalınlıkları Erzurum'da 3, Kars'ta 1, Ağrı'da 18, Bitlis'te 61, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 80, Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde 90, Konaklı Kayak Merkezi'nde 95 santimetre ölçüldü.

Meteoroloji yetkilileri, yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda oluşacak çığ tehlikesine karşı ilgilileri ve vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber