Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Ocak 2015 - 10:03 Yorum: 0

Doğu'da soğuk hava

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 22 dereceyle Ağrı ve Ardahan'da ölçüldü

Doğu'da soğuk hava

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 22 dereceyle Ağrı ve Ardahan'da ölçüldü.

Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, alçak basınç sistemi etkisi altında olan bölge genelinde, havanın parçalı bulutlu, sabah ve akşam saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli geçeceği tahmin edilmekte.

Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere, Ağrı'da ve Ardahan'da 22, Erzurum'da 14, Muş'ta 11, Kars'ta 10, Erzincan'da 9, Van'da 7, Iğdır'da 6, Hakkari ve Bitlis'te 5 derece tahmin ediliyor.

Günün en yüksek hava sıcaklığının da Iğdır'da 9, Van'da 6, Hakkari'de 3, Bitlis'te 2, Erzurum'da 0, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 2, Erzincan'da 3, Ardahan ve Muş'ta 7, Ağrı'da 8 derece olması bekleniyor.

Bitlis'te 60, Muş'ta 24, Hakkari'de 13, Van'da 10, Ardahan'da 15, Ağrı'da 11, Erzurum'da 8, Erzincan'da 3, Palandöken Kayak Merkezi'nde 80, Konaklı Kayak Merkezi'nde 75, Sarıkamış Kayak Merkezi'nde 44, Ergan Kayak Merkezi'nde 8 santimetreye ulaşan kar kalınlığı, Kop Dağı'nda 49 santimetre ölçüldü.

- Meteorolojiden çığ uyarısı

Yetkililer, yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda olası çığ tehlikesine karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber