Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mart 2015 - 09:33 Yorum: 0

Doğu'da soğuk hava

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 15 dereceyle Ağrı'da ölçüldü

Doğu'da soğuk hava

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 15 dereceyle Ağrı'da kaydedildi.

Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Basra alçak basınç sistemi etkisi altında olan bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık, yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta sabah ve akşam saatlerinde buzlanma, don olayı ile pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 15, Kars'ta 11, Erzurum'da 7, Ardahan'da 6, Erzincan'da 5, Bitlis ve Muş'ta 3, Van'da 2, sfırın üzerinde olmak üzere Hakkari'de 3, Iğdır'da 4 derece ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Iğdır'da 19, Erzincan'da 15, Hakkari'de 12, Van'da 8, Muş'ta 6, Erzurum'da 5, Ardahan'da 4, Bitlis'te 3, Kars'ta 2, Ağrı'da bir derece olacağı tahmin ediliyor.

Kar kalınlıklarının ise Bitlis'te 69, Muş'ta 9, Konaklı Kayak Merkezi'nde 102, Palandöken Kayak Merkezi'nde 98, Sarıkamış Kayak Merkezi'nde 80, Ergan Kayak Merkezi'nde 77, Kop Dağı'nda 51 santimetre olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber