Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Aralık 2017 - 16:13 Yorum: 0

Doktor adaylarıyla söyleşi

Gaziantep'te özel bir kolejde düzenlenen Meslek tanıtım günlerine katılan Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferhan Çetindağ,...

Doktor adaylarıyla söyleşi

Gaziantep'te özel bir kolejde düzenlenen Meslek tanıtım günlerine katılan Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferhan Çetindağ, geleceğin doktor adaylarına mesleği tanıttı.

Gaziantep'te özel bir kolejde gerçekleşen Meslek Tanıtım Günlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferhan Çetindağ katıldı. etkinlikte gerçekleşen söyleşiye lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin kendilerini tanımaları ve mutlu oldukları mesleklerde çalışmaları amacıyla düzenlenen söyleşine, üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri doktor mesleğini yakından tanıma fırsatı buldu. Çetindağ, öğrencilerın tıp fakültesi ve doktorluk mesleği hakkında merak ettikleri sorulara da cevap verdi.

Etkinlikte geleceğin doktor adaylarının steteskop ve doktor önlüğü ile hatıra fotoğrafı çekilirken, Kolej Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ve Rehber Öğretmen Mahmut Kürşat Eroğlu, Dr. Çetindağ'a verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber